De Sprookjessmid heeft een geheel vernieuwde website!

Mijn oude websitestijl was vooral een kwestie van aftasten, proeven en uitproberen welke vorm paste. En wat haalbaar was met mijn digitale vaardigheden van dat moment.

Ik wist wel dat mijn websitestijl niet langer bij me paste, maar toen ik onlangs opmerkte dat ik mensen niet graag meer naar mijn website verwees, besefte ik dat het hoog tijd was voor verandering.

Ik ben mijn smidse ingedoken om iets te maken dat beter aansluit op mij en mijn werk. Nu ik mijzelf als zelfstandige steeds beter leer kennen, kan ik ook beter zien welke vorm de inhoud het best tot zijn recht laat komen. Het overzetten zelf was nog even spannend maar alles is gelukt en ik ben superblij met en trots op het resultaat!
De komende tijd zal ik nog wat rafeltjes hier en daar proberen weg te werken, maar de grote lijnen zijn goed. Ik ben er blij mee. Wat vind jij?