De afgelopen jaren heb ik voor counselsessies en workshops gebruik mogen maken van de praktijk-en trainingsruimte van een vriendin die bij mij in de buurt woont. Binnenkort gaat zij echter verhuizen en is die ruimte niet meer beschikbaar.
Aan de ene kant vind ik het jammer en wat betreft de workshops ga ik haar ruimte ook zeker missen. Maar het was voor counseling niet ideaal om afhankelijk te zijn van een derde agenda.

Sinds december heb ik dan ook praktijk aan huis en ik moet zeggen dat het uitstekend bevalt. Alles bij de hand, veel meer invloed op de sfeer en de bereikbaarheid voor cliënten is veelal gelijk gebleven en op sommige punten zelfs verbeterd. (Klik hier voor meer praktische informatie.)
Dankzij deze verandering ben ik tevens aanzienlijk flexibeler qua tijden en afspraken. En er is daardoor ruimte voor nieuwe cliënten.

Een ieder is van harte welkom, houd echter wel rekening met een ‘to the point’ aanpak. Mijn werkwijze leent zich voor intensieve sessies, uiteraard in afstemming met wie tegenover mij zit, en het streven is een kortlopend traject. Ik ga er namelijk van uit dat niemand voor zijn lol in therapie gaat en mijn sessies worden door zorgverzekeraars niet vergoed, dus laten we dan doen wat we kunnen om de kosten te beperken.

Je kan heel eenvoudig een afspraak maken via het formulier online. Let op: de afspraak is pas definitief nadat ik de afspraak bevestigd heb.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *