In 1 op 1 sessies kijk ik met je mee welke (onbewuste) overtuigingen of gevoelens je doorgang naar een gelukkig(er) leven in de weg staan.
Anders gezegd: welk verborgen verhaal er in jou leeft dat verstaan wil worden.
Dat verborgen verhaal is niet iets dat ik verzin, ook niet iets dat ik jou vertel, maar iets dat bij jou naar boven komt, mede door de vragen die ik je stel.
Mijn werkvormen stem ik af op jou en wat je op dat moment nodig hebt. Mogelijke vormen zijn bijvoorbeeld gespreksvoering, visualisaties, opstelling met poppetjes, schrijven, tekenen. Het systemische, contextuele, voorouderlijk besef en kijken naar zich herhalende patronen speelt altijd een rol.

Doel
De focus ligt op het vinden van antwoorden in jezelf, bewust worden van keuzes en het op elkaar afstemmen van voelen, denken, willen en handelen.
Het is geen kwestie van ergens in geloven of je afvragen ‘of het wel klopt’; het is iets dat in jou leeft en dat gehoord wil worden. Als je in staat bent om je eigen ervaring serieus te nemen, zal het een zogeheten empowermentproces op gang brengen, oftewel de transformatie.

Achtergrond
Ik ben geschoold aan de Academie Integrale Menswetenschappen te Utrecht, vooral in het gedachtegoed van Carl Gustav Jung (1875-1961). Je kan me vinden op hun website onder ‘Zoek je een therapeut?‘ (zelf nog even klikken op ‘Groningen’).
Daarnaast ben ik opgeleid door Maarten Oversier, regressie- en reïncarnatietherapeut vanuit Noord-Amerikaans sjamanistische zienswijze.
Ook ben ik Chief Storyteller en lid van de Storytelling Clan, een groep gecertificeerde, ervaren storytellers.

Werkwijze
De eerste afspraak is een intakegesprek en duurt maximaal 2 uur. Deze eerste sessie is voornamelijk gericht op het inwinnen van informatie en verder bedoeld om kennis te maken en een vertrouwensbasis te leggen. De kosten van dit consult zijn €50,-.
Na afloop en vertrek laat je alle indrukken rustig bezinken en besluit je of je een vervolgafspraak wilt maken. Neem daar ook echt tijd en afstand voor.
Ook ik ga van mijn kant na of ik de juiste counselor voor jou denk te zijn. Mocht ik het idee hebben dat je ergens anders meer baat bij zal hebben zal ik je doorverwijzen, wat uiteraard geheel vrijblijvend is. 

Bij een vervolgafspraak, tekenen we de behandelingsovereenkomst en gaan we aan de slag. Een individuele counselsessie duurt 1,5 tot 2 uur en kost €75,-. 

Leertherapie voor studenten van de SPSO
Als student aan de SPSO kan je bij mij ook terecht voor leertherapie. Neem bij de eerste afspraak het formulier voor leertherapie mee.

Locatie
Asingastraat 17, Groningen. Dit is op loopafstand van Station Noord en buslijn 10 stopt in de straat zelf (halte Van Oldenbarneveltlaan).
Let op als je met de auto komt: in de wijk De Hoogte geldt betaald parkeren en de maximale parkeertijd is 120 minuten.
Zie de kaart voor de parkeerzone.
De praktijkruimte is op de eerste verdieping en enkel via trap bereikbaar.
Verder is het handig als je niet allergisch bent voor kattenharen. De katten zelf kunnen buiten de ruimte gehouden worden.

Meer informatie over het cliëntendossier en hoe ik met je gegevens omga, kan je hier lezen.

Als professioneel counselor en lid van beroepsorganisatie CAT, wil ik graag dat je tevreden bent over de counselsessies. Een enkele keer kan dat anders gaan. In dat geval kan je hier lezen hoe te handelen.

Een afspraak maken kan heel eenvoudig via het formulier hieronder. Je ontvangt geen automatische mailbevestiging na verzenden van het formulier.
Onze afspraak is pas definitief nadat ik de afspraak bevestigd heb.
Bij het maken van een afspraak, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Mocht een bepaald tijdstip in het aangegeven tijdvak niet mogelijk zijn, geef dat dan aan in het veld hieronder.