Ik stel het enorm op prijs wanneer je mij feedback wilt geven op mijn werk. Daarvoor kan je het formulier hieronder invullen.

Je reactie verschijnt niet direct online, om spamtechnische redenen – zelfs een recaptcha blijkt te kraken of omzeilen. Uiteraard wordt je feedback niet aangepast.

Je mag ervoor kiezen je achternaam gedeeltelijk of geheel weg te laten, om je privacy te waarborgen.
Anonieme reacties of reacties onder een pseudoniem plaats ik niet.

Een greep uit de reacties van mensen waar ik mee gewerkt heb:

Naar aanleiding van een Individuele sessie (klik voor meer informatie)
Gisteren heb ik een bijzondere sessie bij Sharon gehad. Mijn vraagstelling was om door het schrijven dichter bij mijn gevoel te komen. Sharon wist door haar originele schrijfopdrachten dit voor elkaar te krijgen. Hierdoor heeft ze me geïnspireerd om zelf verder te gaan met schrijven. 
Sharon, als sprookjessmid, voorziet in een uniek aanbod. Ook door haar vriendelijke persoonlijkheid, maakt dat ik dit als een heel plezierige sessie heb ervaren, waarvoor ik Sharon nogmaals hartelijk dank!
Marga

Naar aanleiding van besloten gezinsworkshop
Welke verhalen geef je door?

Vanmorgen hele bijzondere workshop met mijn gezin gehad. Het ging over persoonlijke verhalen delen. Ook hebben we een persoonlijke collage en kaars gemaakt en van alles met elkaar gedeeld. Het was een cadeau voor mijn vader, maar het was uiteindelijk voor ons allemaal een cadeau. Hiervoor wil ik Sharon heel erg bedanken. Het heeft ons meer in verbinding met elkaar gebracht, iets onbetaalbaars. Wij zullen dit nooit vergeten. Jouw rust en luisterend oor zorgen voor openheid en veiligheid, waardoor we ons kwetsbaar konden opstellen. #bijzonderemomenten #familie #verhalen #geluk
Feikje van Gijssel

Ik ben dankbaar en gelukkig om zo'n workshop mee te mogen maken. Je staat er bij stil hoe belangrijk verhalen zijn en hoe mooi het is om dit als gezin te mogen delen. Dank je wel Sharon. 😘
Hiltje van Gijssel

Naar aanleiding van een korte introductieworkshop
Wie ben je en wat kom je doen?
via ondernemersplatform de Blije Business:

De titel en eerste vraag van de workshop was: "Wie ben je en wat kom je doen?". Mijn antwoord op het tweede deel was: "inspiratie opdoen op een creatieve manier". Nou, dat is gelukt. En ik heb nu ook een beter antwoord op het eerste deel vraag. Bedankt voor de unieke workshop, Sharon!
Victor Bakker

Naar aanleiding van de workshop
Ontmoeting met je innerlijke godenwereld‘:

Ik heb me enorm gelaafd aan jouw onuitputtelijke kennis, weten, verhalen mbt dit onderwerp. Het maakt nieuwsgierig naar meer, naar verdieping. Voor mij werd een belangrijk thema aangeroerd, en dat had ik ook niet willen missen... Ik vond jouw individuele begeleiding daarbij heel fijn, rustig en ook weer heel 'wetend'. Het is echt een onderwerp waar jij helemaal in thuis bent en dus veel te bieden hebt. Ik vond het heel inspirerend, treffend, uitnodigend, bruikbaar.
Jolanda Mulder
Ik heb geweldig genoten van de workshop en de wijsheid van Sharon en de manier van workshoppen. Verbaasd over hoe vaak mythen in je dagelijks leven voorbijkomen. En wat een herkenning van verschillende goden in anderen en mezelf. Super. Kan de woorden nog niet helemaal vinden. Maar voel me goddelijk.
Jeroen Stoffels
Bijzonder die uitwerking van de goden en godinnen. Ik wist het allemaal niet wat ik gisteren mocht leren. Fijn hè! Succes, want deze workshop moet de wereld in!
Susanne Biedron
Ik ben er nog steeds mee bezig in gedachten; diep onder de indruk en superleuk om te doen.
Gwen

Naar aanleiding van de workshop
‘Verhalen als kompas’:

Dank voor de mooie workshop van gisteren, heb veel mogen leren. Je bent een onwijsgoeie trainer. Echt fijn.

Verhalen
Over ons
vertellen aan elkaar
zonder een oordeel nu
Mooi.
Jeroen Stoffels
Sharon heeft een leuk, interessant en leerzame workshop gegeven over storytelling. Leuke oefeningen en tips op afwisselende wijze gepresenteerd. Een aanrader!
Carol
Sharon bouwt op een speelse wijze haar workshop op. Ze neemt je rustig mee in waar je nu staat en laat je bewegen naar waar je jezelf tegenhoudt. Voor mij is het fijn om nu een kleine structuur te hebben om korte teksten te schrijven. Het fijne was dat ik op een bepaald moment, al pratend met een mede cursist tijdens een oefening, weer dieper en dichterbij kwam wat me nu tegenhoudt.
Maarten Baltussen, coach
Wat ik zo graag wil leren is om vanuit niets mijn verhaal te kunnen laten ontstaan. Niet bewust sturen vanuit mijn hoofd, maar me laten sturen door mijn intuïtie.

Maar om dat te kunnen doen, heb ik eerst grond onder mijn voeten nodig. Om iets los te kunnen laten moet ik het eerst vastpakken. En dat heb je mij in je workshop gegeven. De grond onder mijn voeten die me in staat stelt mijn hoofd in dienst te kunnen stellen van mijn intuïtie. De oefening die kunst baart.

Dat is juist ook het mooie aan jouw workshop. Je helpt me op weg, zodat ik mijn eigen pad kan lopen. Je geeft me een duwtje, zodat ik zelf verder kan gaan. Je geeft me grond onder mijn voeten zodat ik mijn spoor kan volgen.

Dank je wel!
Manon
Storytelling
Nieuwe inzichten
vanuit je ervaring
met een open blik
delen
Pamela Westerwaal

Dank aan allen.