De praktijk
Wanneer we met aandacht en een open blik kijken naar ons leven, kunnen we patronen ontdekken.
Sprookjes, mythen en verhalen leren ons te spelen met hoe we kijken. Er zijn talloze manieren om een sprookje te duiden en dat vindt zijn weerklank in ons eigen leven. Beschouw je Roodkapje als een ongehoorzaam kind dat beter naar haar moeder had moeten luisteren? Of is ze juist een voorbeeld van dat alles altijd weer goed komt? Met welk personage kan jij je vereenzelvigen en met welke juist totaal niet? Hoe komen die in jouw eigen leven telkens weer voorbij?

Mijn naam is Sharon Faber. Counselor, Chief Storyteller, trainer en schrijver.
 Ken uzelf is mijn motto en mijn missie.

Je kan bij mij terecht voor individuele counseling, gericht op het achterhalen van verborgen verhalen die je hinderen in je dagelijks functioneren. Symptomen zijn daarbij de wegwijzers.
Mijn focusgebied is multigenerationeel trauma, met extra aandacht voor het Indische verhaal.

Ik ben geschoold aan de Academie Integrale Menswetenschappen te Utrecht en daarnaast opgeleid door Maarten Oversier in regressie-en reïncarnatietherapie vanuit Noord-Amerikaanse sjamanistische zienswijze.
Als Chief Storyteller ben ik lid van de Storytelling Clan, een groep gecertificeerde, ervaren storytellers.

Naast counseling richt ik mij op het overbrengen van de waarde, functie en toepassing van verhalen in ons dagelijks leven. Hierin verbind ik vele werelden met elkaar, want ik ben ervan overtuigd dat we in essentie allemaal hetzelfde bedoelen. Mijn specialisme is de Griekse godenwereld en sprookjes, met een warm hart voor Disney.

Snuffel gerust rond op mijn website. Ik hoop dat het naast informeren je ook zal inspireren.

Wil je met mij in contact komen, vul dan het contactformulier in of maak direct een afspraak voor een intakegesprek