De praktijk
Wanneer we met aandacht en een open blik kijken naar ons leven, kunnen we patronen ontdekken.
Sprookjes, mythen en verhalen leren ons te spelen met hoe we kijken. Er zijn talloze manieren om een sprookje te duiden en dat vindt zijn weerklank in ons eigen leven. Beschouw je Roodkapje als een ongehoorzaam kind dat beter naar haar moeder had moeten luisteren? Of is ze juist een voorbeeld van dat alles altijd weer goed komt? Met welke personages kan jij je vereenzelvigen en met welke juist totaal niet? Hoe komen die in jouw eigen leven telkens weer voorbij?

Mijn naam is Sharon Faber, verhalenfluisteraar.
 Ken uzelf is mijn motto en mijn missie.

Je kan bij mij terecht voor individuele sessies, gericht op het achterhalen van verborgen verhalen die je hinderen in je dagelijks functioneren. Symptomen zijn daarbij de wegwijzers.

Ik ben geschoold aan de Academie Integrale Menswetenschappen te Utrecht en daarnaast opgeleid door Maarten Oversier in regressie-en reïncarnatietherapie vanuit Noord-Amerikaanse sjamanistische zienswijze.
Als Chief Storyteller ben ik lid van de Storytelling Clan, een groep gecertificeerde, ervaren storytellers.

Als verhalenfluisteraar richt ik mij al luisterend, lezend, schrijvend en vertellend op het ervaren van de magie van verhalen in ons dagelijks leven. In mijn werk verbind ik vele werelden met elkaar, want ik ben ervan overtuigd dat achter het letterlijke van een specifieke vorm, dezelfde universele essentie schuilgaat.
Naast sprookjes werk ik graag met de Griekse godenwereld, maar ook met (animatie)films. Ik heb een warm hart voor Disney en natuurlijk de Efteling.

Snuffel gerust rond op mijn website. Ik hoop dat het naast informeren je ook zal inspireren.

Wil je met mij in contact komen, vul dan het contactformulier in of maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek