De praktijk
Wanneer we met aandacht en een open blik kijken naar ons leven, kunnen we patronen ontdekken. En ons wellicht afvragen waarom we toch telkens opnieuw op datzelfde punt struikelen. Het kan gaan om de zoveelste ‘foute’ partner, om hoe anderen je op je werk en/of thuis behandelen, niet voor elkaar kunnen krijgen wat je probeert te bereiken, een conflict in de (schoon)familie, mentale of fysieke klachten.
Wanneer we onze patronen zien, kunnen we genoegen nemen met een ‘zo ben ik nu eenmaal’, ‘ik kan hier niets aan doen’ of écht gaan kijken.
Soms is het veel fijner om te klagen en niets in beweging te zetten. Want je weet dan tenminste waar je aan toe bent, wel zo veilig. Maar degene die werkelijk wil achterhalen waarom gelijksoortige triggers terug blijven komen is welkom in mijn praktijk.
Mijn naam is Sharon Faber. Counselor, storyteller, trainer en schrijver. Ken uzelf is mijn motto en mijn missie.

Je kan bij mij terecht voor individuele counseling, gericht op het achterhalen van verborgen verhalen die je hinderen in je dagelijks functioneren. Symptomen zijn daarbij de wegwijzers.
Ik ben geschoold aan de Academie Integrale Menswetenschappen te Utrecht en daarnaast opgeleid door Maarten Oversier in regressie- en reïncarnatietherapie vanuit Noord-Amerikaanse sjamanistische zienswijze. Ook ben ik Chief Storyteller en lid van de Storytelling Clan, een groep gecertificeerde, ervaren storytellers.

Naast counseling organiseer ik activiteiten over de waarde, functie en toepassing van verhalen in ons dagelijks leven. Hierin verbind ik vele werelden met elkaar, want hoewel ik persoonlijk nog niet vrij ben van dualistisch denken, ik ben er wel van overtuigd dat we in essentie allemaal hetzelfde bedoelen.
Mijn specialisme is de Griekse mythologie en sprookjes, met een warm hart voor Disney.

Snuffel gerust rond op mijn website. Ik hoop dat het naast informeren je ook zal inspireren.

Wil je met mij in contact komen, vul dan het contactformulier in of maak direct een afspraak voor een intakegesprek