Meer grip met mythologie is een dagvullende workshop, bedoeld om meer inzicht te verkrijgen in en compassie te krijgen voor alles wat er in onszelf leeft en werkzaam is. Van daaruit kunnen we ook de ander beter leren begrijpen.

Verhalen delen voor beginners was in 2019 een maandelijks terugkerende bijeenkomst, bedoeld om op laagdrempelige wijze en in een kleine setting te oefenen met het delen van onze persoonlijke verhalen. Ook geschikt voor wie geïnspireerd is door Dialoog en/of Geweldloze Communicatie, en hier graag meer mee wil doen.

In de maak: een reeks video’s waarin we gaan spelen met sprookjes en het kompas. Meer info volgt zo spoedig mogelijk.

Lezingen over diverse thema’s en onderwerpen kan je terugvinden in mijn Agenda.
Gastles of een korte training over bijvoorbeeld hoe je een verhaal kan vertellen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor maatwerk kan je altijd contact met mij opnemen.

Om rekening mee te houden
Ik vind het belangrijk dat verhalen ongestoord en vrijuit gedeeld kunnen worden en daarna ook weer in alle vrijheid kunnen gaan. Daarom sta ik niet toe dat er foto’s, films of geluidsopnames gemaakt worden tijdens workshops of andere groepsactiviteiten. Hier houd ik mij zelf ook aan. Wil je echt graag een fotomomentje, vraag het vooraf aan de betrokkenen en vertel ook wat je met die foto wilt/gaat doen. 

Reacties
Reacties naar aanleiding van mijn workshops en/of counseling stel ik op prijs, maar zijn altijd op vrijwillige basis. Je mag ervoor kiezen je achternaam gedeeltelijk of geheel weg te laten, om je privacy te waarborgen. Anonieme reacties of reacties onder een pseudoniem plaats ik niet.

Door je in te schrijven voor een workshop, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.