In deze workshop van een dag (twee dagdelen) ga je nader kennismaken met een zorgvuldige selectie van de Griekse godinnen en goden uit de Oudheid. Niet als abstracte verzonnen figuren uit een ver verleden, maar als archetypische levensenergieën die tot op de dag van vandaag in elk van ons werkzaam zijn.
Ook ga je ervaren hoe de mythologie je op uiterst praktische wijze kan helpen bij zelfontwikkeling maar ook in je relaties en in je werk.

Voel je niet bezwaard als je alle geschiedenislessen van vroeger vergeten bent, want ook zonder voorkennis is de workshop uitstekend te volgen en optimaal te ervaren. Ik zorg ervoor dat je een beeld en gevoel krijgt bij de godenwereld. Daarnaast krijg je ook de hoofdlijnen op papier mee, dus je kan ontspannen luisteren naar wat ik vertel.

Het geven van informatie wordt telkens afgewisseld met verschillende werkvormen, zodat je het geleerde direct leert toe te passen.
Soepel en speels verbinden we het Kompas, mythologie, psychologie, storytelling en nog veel meer met elkaar. Je zal verbaasd zijn te ontdekken hoeveel van de Klassieke Oudheid springlevend en actueel is in jouw eigen leven.

Voor wie
Deze workshop is geschikt voor mensen die zichzelf en hun omgeving beter willen leren kennen en begrijpen. De kennis is uitermate geschikt voor binnen de relationele sfeer, maar ook in je werk. Denk bijvoorbeeld aan klantcontact: waarom gaat dit soms zo moeizaam en hoe buig je het om? Of wanneer je werkt met jongeren: we kunnen ze allemaal labels opplakken, maar het gedrag gaat gewoon door. Misschien helpt het meer wanneer we anders kijken.
Ook voor zorgprofessionals die graag meer kennis en ervaring willen opdoen in het werken met archetypische krachten, is deze workshop zeer geschikt.

Praktische zaken
De workshop duurt een hele dag (twee dagdelen). Inloop vanaf 09:30 uur, we starten om 10:00 uur en eindigen om 18:00 uur.

In eerste instantie ga ik ervan uit dat de workshop in mijn praktijk gehouden wordt, dan kunnen er maximaal vijf personen deelnemen. Mochten er meer aanmeldingen zijn, wijken we uit naar Edanz, ± 300 meter verderop.
Ik hanteer sowieso een maximum van 8 deelnemers.
 Op die manier kan ik voldoende tijd en aandacht geven aan iedereen.

Kosten: €120,- per persoon, exclusief lunch, inclusief koffie en thee en materialen.
Aanmelding middels het formulier hieronder. Deelname is definitief na ontvangst van de betaling.

Meer grip met mythologie
Meestal binnen 24 uur maar uiterlijk binnen 48 uur krijg je per mail bericht.

Op uitnodiging
Wanneer je me uitnodigt om een workshop op locatie te komen geven, bekijk ik wat voor mij de meest praktische manier van reizen is: auto of openbaar vervoer. Bij openbaar vervoer breng ik je de werkelijk gemaakte kosten in rekening. Bij auto reken ik 19 cent per kilometer (ik houd een rittenregistratie bij) en eventuele parkeerkosten.
Wanneer je mij een ruimte beschikbaar stelt, mag je in ruil gratis deelnemen aan de workshop, indien het aantal van 8 personen daarmee niet wordt overschreden. Wanneer er meer dan 1 persoon is waar de uitnodiging van uitgaat, kan de korting hoofdelijk verdeeld worden (dus 100% korting voor 1 persoon wordt 50% korting voor 2 personen, enzovoorts).

Door je in te schrijven voor deze workshop, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.